مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام و تشکیل پرونده مقطع کارشناسی ارشد

۲۱ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۲:۲۲ کد : ۳۳۴ اخبار اطلاعیه ها
تعداد بازدید:۲۳۱
مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام و تشکیل پرونده مقطع کارشناسی ارشد ۱- اصل شناسنامه و تهیه ۲ سری کپی از تمام صفحات آن ۲- اصل کارت ملی و تهیه ۲ سری کپی از پشت و روی آن ۳- اصل کارت پایان خدمت، معافیت یا کفالت ویژه برادران و تهیه دو کپی از آن ۴- اصل مدرک کارشناسی و تهیه ۲ کپی از آن ۵- هشت قطعه عکس ۴*۳ ۶- در صورتی که اصل مدرک کارشناسی را در اختیار ندارید گواهی موقت مدرک کارشناسی به همراه ارائه چک یا سفته به ارزش سی میلیون ریال بابت ضمانت تحویل اصل مدرک به همراه داشته باشید. ۷- در صورتی که قبلاً در دانشگاهی، در مقطع ارشد درس خواند اید ریز نمرات ممهور خود را به همراه داشته باشید. ۸- شماره تماس های ۰۹۱۷۷۳۲۸۹۷۶ آقای جلالیان و ۰۷۱۵۳۸۲۸۱۷۲ جهت هماهنگی معرفی می گردند.

مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام و تشکیل پرونده مقطع کارشناسی ارشد

1. اصل شناسنامه و تهیه 2 سری کپی از تمام صفحات آن
  2. اصل کارت ملی و تهیه 2 سری کپی از پشت و روی آن
  3. اصل کارت پایان خدمت، معافیت یا کفالت ویژه برادران و تهیه دو کپی از آن
  4. اصل مدرک کارشناسی و تهیه 2 کپی از آن
  5. هشت قطعه عکس 4*3
  6. در صورتی که اصل  مدرک کارشناسی را در اختیار ندارید گواهی موقت مدرک کارشناسی به همراه ارائه چک یا سفته به ارزش سی میلیون ریال بابت ضمانت تحویل اصل مدرک به همراه داشته باشید.
  7. در صورتی که قبلاً در دانشگاهی، در مقطع ارشد درس خواند اید ریز نمرات ممهور خود را به همراه داشته باشید.
  8. شماره تماس های 09177328976 آقای جلالیان و 07153828172 جهت هماهنگی معرفی می گردند.

( ۲ )

نظر شما :